Drob de orez

de elucubratiiculinare in Mancaruri de legume, 20 Mar 2016 | 5684 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g orez,
  • 8 fire de ceapa verde,
  • 2 cutii pate vegetal,
  • 2 legaturi marar,
  • 2 legaturi patrunjel,
  • 4 oua,
  • 3 linguri pesmet,
  • sare,
  • piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de orez:

Orezul se caleste in 2 linguri cu ulei si se adauga 500 ml apa. Se lasa pe foc pana absoarbe toata apa. Ceapa verde se toaca marunt si se caleste in 2 linguri cu ulei. Se adauga peste orez si se amesteca bine, adaugam si pateul, verdeata tocata marunt si o lingura cu  pesmet. La sfarsit condimentam cu sare si piper si adaugam oualele unul cate unul. Compozitia se pune intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu pesmet.

Se lasa pentru 30-40 minute la foc potrivit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de linte