Dulceață de cireșe amare

de cristinutanicolita in Dulceata / Gem, 28 Iun 2015 | 2783 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 kg cireșe
  • 3 kg zahar
Portii: 14
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceață de cireșe amare:

Cireșele se spală, se curăță de codite. 

Într-o cratiță se pune un strat de cireșe, unul de zahar pana ce se termina.

Se lasa peste noapte. 

A doua zi se pun la fiert, la foc mediu spre mic, amestecând bine pana ce se topește zaharul, sâmburi se iau cu lingura sau spatula în timpul fierberii. 

Când s-a răcit se pune în borcane și se sterilizează. 

 

TIPS-URI

1

Sâmburii se pot scoate si înainte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceață de cireșe amare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de gogonele