Dulceata de zmeura

de Constelatialeu in Dulceata / Gem, 5 Feb 2013 | 4568 vizualizari

 

Una dintre preferatele mele.Eu am grija de zmeura,primavara o tai,o pregatesc pentru rodit si abia astept sa se coaca.

 

INGREDIENTE

  • o farfurie adanca plina cu varf de zmeura
  • 1 kg zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de zmeura:

Se aduna cu grija zmeura, sa nu fie nici foarte coapta, potrivita, ca sa ramana fructul intreg. Se pun in cratita in care facem dulceata, se adauga zaharul si o lasam pana a doua zi, sa-si lase zeama. A doua zi o punem la fiert la foc domol si avem grija sa ii luam spuma formata. Cand este gata legata (incercam metoda cu picatura, cand incep sa cada rar picaturile de sirop de pe lingurita este gata) o dam de pe foc, invelim cratita cu un servet umed si lasam pana a doua zi sa se raceasca. Se pune in borcane si se pastreaza in camara. Se poate folosi la o multime de prajituri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

laura_n 1

05.02.2013, 18:33

delicioasa

Rocsi 1

05.02.2013, 20:11

Ce pofta mi-ai facut..Nu am mancat de multi ani

Merisor 1

05.02.2013, 22:11

Ce buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

ieri la 08:41

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de zmeura cu zero calorii