English breakfast

de Oana in Aperitive / Garnituri, 13 Ian 2013 | 4897 vizualizari

 

Si pranzul nostru :) E mult prea satios pentru micul dejun!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 3 fire de ceapa verde
  • 4 oua
  • 250 gr bacon feliat
  • 2 rosii
  • cimbru uscat
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA English breakfast:

Cartofii se curata, se spala si se taie cubulete. Se pun la fiert in apa cu sare, 15 minute. Se scurg apoi de apa si se amesteca cu ulei, sare, piper si ceapa verde taiata rondele,

Se pregateste o tava cu hartie de copt si se rastoarna cartofii. Se pun in cuptorul incins, la foc mediu, inca 15 minute, pana incep sa se rumeneasca usor. Se scoate tava si se formeaza 4 goluri printre cartofi in care se sparge cate un ou. Se aseaza printre cartofi feliile de bacon si rosiile taiate pe jumatate. se presara cimbru uscat si se aseaza si cateva crengute de cimbru deasupra. Se mai pune tava in cuptor 10 minute, pana ce oul este facut. Se serveste calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "English breakfast" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute in sos alb