Evantai din carne de porc cu legume

de Andra_Constantinescu in Porc, 10 Ian 2018 | 3569 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,4 kg pulpa de porc
  • 1 ardei gras (181 g)
  • 1 ardei Kapia (105 g)
  • 1 vanata (374 g)
  • 1 dovlecel (300 g)
  • sare
  • putin piper negru macinat
  • putin ulei pentru calit legumele
  • putin unt pentru uns tava
  • 300 ml suc de rosii
  • circa 200 ml apa
  • 1 legatura de patrunjel verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Evantai din carne de porc cu legume:

Carnea se spala si se taie felii, lasand baza nepatrunsa circa un centimetru. Se da cu sare si piper.

Legumele se spala.

Ardeiului i se scot cotorul si semintele.

Se taie rondele toate legumele, se dau cu sare si piper si se calesc in ulei, pe rand.

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Carnea se asaza intr-o tava unsa cu unt si se pun legumele printre feliile ei. Se acopera tava cu o folie de aluminiu si se introduce la cuptor.

Dupa ce se patrund legumele si carnea, se adauga sucul de rosii, apa si patrunjelul (spalat si tocat). Se introduce tava din nou la cuptor pentru inca 10-15 minute, fara a fi acoperita cu ceva.

Daca ti-a placut reteta noastra "Evantai din carne de porc cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu sos