Farfalle in sos pesto cu rosii uscate la soare, spanac si romanesco

de Satisfyyourcravings in Farfalle, 9 Dec 2018 | 3636 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 grame farfalle
  • 1 catel de usturoi
  • ulei de masline
  • sare, piper
  • 3 lingurite Pesto alla genoveze
  • 6 rosii uscate la soare
  • 100 grame spanac proaspat
  • 50 grame branza Feta
  • 300 grame romanesco/ broccoli
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle in sos pesto cu rosii uscate la soare, spanac si romanesco:

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, in apa cu sare. 

Intre timp, se desface romanesco in buchetele, usturoiul se piseaza si rosiile se toaca marunt.

Se incalzeste putin ulei intr-o tigaie si se adauga usturoiul, impreuna cu rosiile uscate la soare. Se lasa 1-2 minute la foc mediu, avand grija sa nu se arda usturoiul. Se adauga spanacul si pesto si se amesteca bine. Se lasa pana cand spanacul s-a inmuiat. Se adauga branza si pastele si se amesteca din nou. Se adauga din apa in care au fierbt pastele, daca este nevoie, pentru a obtine un sos matasos. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle in sos pesto cu rosii uscate la soare, spanac si romanesco" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu piept de pui, porumb si ciuperci