Fasole batuta

de -Marius- in Mancaruri de post, 30 Mar 2017 | 4834 vizualizari

 

 "retete de post economice"

 

INGREDIENTE

  • 250 g boabe de fasole
  • 1 capatana usturoi
  • 2-3 cepe
  • 100 g pasta de tomate
  • ulei
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta:

Fasolea se lasa o noapte, in apa. Se fierbe in apa cu sare. (Apa se schimba de 2 ori).

Cand este gata, se arunca toata apa si fasolea se paseaza.

Usturoiul se curata si se zobeste, apoi se adauga peste fasolea pasata si se amesteca bine.

Se pune fasolea in boluri si se pregateste prajeala.

Ceapa se toaca marunt si se caleste in mai mult ulei. Cand s-a rumenit putin, se adauga pasta de tomate si se amesteca.

Prajeala se pune in castroane, pe deasupra fasolei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

ieri la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci, reteta perfecta pentru zilele de post