Fasole cu carnati afumati

de Gherca Daniela in Mancaruri cu carne, 30 Apr 2014 | 11288 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g fasole fierte la borcan
  • 50 ml ulei
  • 2 carnati afumati
  • 1 ceapa
  • bulion
  • patrunjel (eu am pus uscat)
  • 2 foi mici de dafin
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu carnati afumati:

Intr-o tigaie am pus uleiul si am prajit carnatii, pe care i-am taiat rondele, i-am scos si in uleiul ramas am calit ceapa cu un praf de sare.

Intr-o oala am pus fasolele, am acoperit cu apa, apoi am pus carnatii si ceapa, pe urma bulionul, foile de dafin, patrunjelul, am amestecat putin si le-am lasat sa fiarba. Spre final am pus sarea si am mai lasat cateva minute, apoi am oprit focul.

Merg foarte bine cu muraturi!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu carnati afumati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole la ceaun