Fasole cu ciolan afumat

de Alinutza80 in Porc, 9 Iun 2012 | 7836 vizualizari

 

Aveam pofta de fasole cu afumatura, dar cum aici nu se gaseste fasole uscata, am luat la borcan, a iesit foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 2 borcane de 800g fasole boabe in bulion
  • 4 cepe potrivite
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • 2 foi dafin
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu ciolan afumat:

Ciolanul afumat l-am oparit putin, ca sa ii mai iasa din gustul de fum, apoi l-am dezosat si l-am taiat bucati.

Ceapa am curat-o, am spalat-o, am  taiat-o marunt, apoi pus-o la calit in ulei de masline. Cand s-a facut aurie am pus fasolea boabe cu tot cu sosul de tomate si bucatile de ciolan afumat.

Am pus sare si piper dupa gust si foile de dafin.

Am bagat la cuptor pentru aproximativ 20 de minute pana se intrepatrund gusturile.

Dupa ce am scos-o din cuptor am pus patrunjel verde.

Am servit cu muraturi.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]