Fasole cu coaste afumate

de Adele in Mancaruri de legume, 31 Mai 2015 | 6960 vizualizari

 

Ca la mama acasa sau nu (asa cum scria pe plicul de condimente) eu sunt sigura ca e buna, asa ca la mine acasa :))))

 

INGREDIENTE

  • 400 g fasole fiarta.
  • 3-4 rosii cherry proaspete (sau 1 rosie potrivita)
  • 1 jumatate de ceapa (o ceapa mai mica).
  • cateva bucatele de sunca.
  • 3-4 coaste afumate.
  • sare.
  • 1 lingura cu ulei.
  • condiment special pentru pregatirea fasolei (fuchs)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu coaste afumate:

Se curata si se toaca ceapa marunt, se spala si se taie in patru si rosiile, se pune o tigaie (un tuci) pe foc cu ulei, se adauga bucatele de sunca, ceapa si rosiile o lingura de apa si se lasa cateva minute la calit. Dupa care se pune fasolea si coastele, se adauga putina apa (jumatate de pahar) se potriveste de sare si se pune si condiment dupa gust. Se acopera cu un capac si se lasa 10-15 minute la foc potrivit.

Se serveste alaturi de muraturi, castraveti in otet etc. Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu coaste afumate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole in paine