Fasole cu rasol afumat

de Dya Daniela Andrei in Porc, 18 Iul 2014 | 7496 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr fasole
  • un rasol (de porc) afumat
  • un ardei rosu
  • un ardei verde
  • 2 morcovi
  • 2 cepe uscate
  • o rosie mare
  • sare dupa gust
  • marar proaspat
  • 100 ml suc de rosii
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu rasol afumat:

Fierbem fasolea pentru 30 de minute, alegand din MENU functia BOIL.

O scurgem de apa in care a fiert si o clatim cu apa calda.

Tocam legumele si le calim 10-15 minute, folosind functia FRY.

Cand devin translucide adaugam rasolul (bine spalat si curatat, taiat in bucati) fasolea si apa, cat sa cuprinda tot. 

De aceasta data am folosit programul BAKE pentru 55 de minute la 150 de grade.

In ultimele 10 minute, am sarat dupa gust si am adaugat sucul de rosii, iar dupa finalizarea programului, am presarat mararul tocat marunt.

Am servit-o cu castraveti murati. Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu rasol afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slimline Barista

- 200 lei
1699.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (14)

Rocsi 1

20.07.2014, 12:02

Daca imi dai si mie o portie calda, esti cea mai cea...

Lavinia 1

20.07.2014, 17:16

maaaama

Dya Daniela Andrei 1

25.07.2014, 21:47

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]