Fasole la ceaun

de botcrina in Porc, 21 Feb 2013 | 9097 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 1 ceapă
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 cârnaţ afumat
  • 1 ciolan afumat
  • 1 kg fasole boabe
  • sare, piper, după gust
  • cimbru, leuştean, uscate
  • 200 ml bulion
  • apă
  • 50 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole la ceaun:

Incingem ceaunul, punem uleiul şi sotăm legumele tăiate cubuleţe, după care adăugăm şi cârnatul rondele.

Stingem cu apă şi adăugăm ciolanul, sare şi piper, apoi lăsăm să fiarbă.

Când este aproape fiert ciolanul adăugăm fasolea.

După ce toate ingredientele sunt fierte, punem bulionul şi portivim cu condimente.

Se poate servi cu smântână şi ardei iute.

Cu pâine proaspătă de casă este foarte  gustoasă.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole la ceaun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

delia64 1

22.02.2013, 14:38

Lasa Crina ca data viitoare imi spui si indata fug la tren ,in 2 ore pana o termini de facut is acolo .

botcrina 1

22.02.2013, 19:00

va astept cu drag

Tabita _ 1

04.05.2013, 09:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

ieri la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

ieri la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi

pe 16.12 la 06:26

Piept de porc la cuptor - Suculent și savuros

pe 15.12 la 11:02

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]