Fasole pastai cu dovlecel si carne de porc

de Bya Ralu in Porc, 7 Aug 2014 | 4822 vizualizari

 

O combinatie excelenta

 

INGREDIENTE

  • 1 tava de bucati de porc pentru gulas
  • 1 ceapa alba
  • 50 ml vin alb
  • 1 borcan de fasole pastai
  • 2 dovlecei mici
  • busuioc,sare,piper alb
  • 1 catel de usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole pastai cu dovlecel si carne de porc:

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei de masline, dupa cateva minute se adauga si bucatiile de carne, clatite sub jet de apa rece.

Se pune putin busuioc, sare si piper si se stinge cu vinul alb.

Dupa ce zeama a scazut se pune apa si se lasa la fiert timp de 30 minute.

Se scurge fasolea pastai de zeama, se adauga in ceaun peste bucatiile de carne, la fel si dovleceii, se curata de coaja, de seminte, se taie cuburi.

Se completeaza cu apa si se lasa la fiert.

Se potriveste dupa gust cu condimente, se adauga si usturoiul tocat marunt, se mai lasa 10 minute si se ia de pe foc.

TIPS-URI

1

Se pune marar tocat marunt proaspat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole pastai cu dovlecel si carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

Bya Ralu 1

08.08.2014, 13:24

roxana_simona 1

09.08.2014, 20:53

bun bun

Panacris 1

12.08.2014, 15:15

1 tava de bucati de porc pentru gulas
, acum depinde ce tavă ai eu am tavă ptr 4 Zmei Glumesc desigur! Super bună rețeta De probat!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pomana porcului cu vin si portocala