Felioare de franzela cu mousse de ton si salam

de alba_zori in Aperitive / Garnituri, 1 Feb 2013 | 4321 vizualizari

 

Un aperitiv rapid si bun,cel mai mult imi place sa le mananc cu castraveti murati,cred ca sunteti de acord cu mine,merge numai bine cu muraturi.Cand nu e timp de bucatarit seara si ai numai o cutie de ton in dulap asta e reteta potrivita.Sper sa va placa.

 

INGREDIENTE

  • o franzela
  • o cutie de ton
  • 150 gr branza Philadelphia sau tofu taiat cubulete
  • ulei de masline
  • putina sare
  • un strop de lamaie
  • un strop de otet negru
  • cateva felii de salam uscat
  • fistic macinat mai gros
  • rosii si muraturi daca vrem si avem..
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Felioare de franzela cu mousse de ton si salam:

Am taiat franzela felioare mici si asezat pe farfurie.

Am desfacut cutia de ton si am scurs uleiul. Am pus in mixer cu branza, putin ulei, putin otet, zeama de lamaie o lingura si am mixat pana a devenit crema mai densa. Am scos intr-un bol si am gustat de sare si piper.

Am asezat cu cutitul peste feliile de franzela, am decorat cu o bucatica de salam uscat si fistic macinat mai gros.

Am servit cu muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Felioare de franzela cu mousse de ton si salam" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Bunica 1

01.02.2013, 22:14

Ce bune!

diana_k 1

02.02.2013, 20:39

alba_zori 1

04.02.2013, 11:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mousse de ton