Ficăței de pui lionezi

de elucubratiiculinare in Ficat, 22 Oct 2012 | 8966 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ficăței de pui,
  • 200 g ceapă,
  • 100 ml ulei,
  • 100 ml vin alb sec,
  • 60 g făină,
  • pătrunjel verde,
  • sare,
  • piper proaspăt măcinat,
  • frunze salată verde.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficăței de pui lionezi:

Ficățeii de pui se spală și se curăță de pielițe. Se așează pe un prosop de bucătărie de hărtie să absoarbă toată apa. Ceapa se curăță de coajă, se spală și se toacă juliene. Ficățeii se trec prin făină și se prăjesc în uleiul încins pe ambele părți până se rumenesc. Se scot pe un platou. În uleiul rămas călim ceapa pentru 2-3 minute la foc mare, după care stingem cu 100 ml vin alb. Condimentăm cu sare și piper proaspăt măcinat. Aducem și ficățeii în tigaie și amestecăm ușor. Servim imediat pe o farfurie ornată cu salată verde, presărând pătrunjel verde tocat deasupra.  

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficăței de pui lionezi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 700 lei
1499.99 lei
799.99 lei

COMENTARII (16)

Rocsi 1

22.10.2012, 20:49

Ce bine arata

Lau 1

22.10.2012, 21:12

Sim0na 1

23.10.2012, 09:47

Cred ca sunt tare buni! Am salvat reteta!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat - Rețeta delicioasă de casă

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pui cu vin si usturoi