Ficatei de pui cu otet balsamic si garnitura de cartofi pai si morocvi

de Bya Ralu in Ficat, 13 Mar 2012 | 6131 vizualizari

 

e o combinatie foarte buna dintre ficat si otetul balsamic cel gros

 

INGREDIENTE

  • ficat de pui
  • otet balsamic gros
  • 1 cartof mediu
  • vin alb
  • 2 morcovi medii
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui cu otet balsamic si garnitura de cartofi pai si morocvi:

Ficatul de pui se curata si se clateste cu apa rece, se condimenteaza cu sare si piper si se pune in tigaie in putin ulei de masline. Se adauga si morcovul taiat felii (pai) si se lasa putin sa se caleasca. Se stinge cu putin vin alb, se intoarce de pe o parte pe alta, se adauga si cartoful taiat pai si se adauga apa cat sa acopere. Se lasa timp de 20 minute, se mai completeaza cu apa, iar la sfarsit se lasa putin la rumenit.

Cand e totul gata peste ficatul de pui se adauga otet balsamic. Se poate servi si cu muraturi

TIPS-URI

1

va astept si cu un pahar de vin alb

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui cu otet balsamic si garnitura de cartofi pai si morocvi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]