Ficatei Gytty

de Sidy in Ficat, 5 Sep 2010 | 4979 vizualizari

 

http://reteteculinare.ro/carte_de_bucate/fripturi/ficatei_de_pui_gytty-3729/ de aici m-am inspirat si zau ca nu-mi pare rau....

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficatei de pui
  • 60 g kaizer
  • 1 mar
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 1 rosie oregano
  • sare
  • piper
  • 2 linguri faina
  • 300 ml supa oase
  • 2-3 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei Gytty:

Kaizerul se taie feliute. Ficateii se spala , se scurg bine de apa, apoi se dau prin faina.Ceapa , ardeiul( daca e de doua culori e si mai frumos), rosia si marul se taie julien.

Punem la prajit intr-un wok kaizerul apoi adaugam ficateii . Cand sunt gata prajiti adaugam ceapa , ardeiul si rosia si lasam asa vreo 5 minute sa se caleasca bine si ele.

Adaugam supa de oase si marul si lasam sa scada pina ramane ca un sos mai gros. La sfarsit adaugam oregano si rozmarinul si lasam sa mai dea un clocot.

Servim ficateii cu piure de cartofi sau cu pilaf de orez .

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei Gytty" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Sidy 1

05.09.2010, 14:39

Am citit Nadina...sunt deliciosi ! Ficatei surpriza le spun eu la aceia

mihaelar63 1

05.09.2010, 23:15

si eu vreau ,merg cred si cu mamaliguta

Laly 1

07.09.2010, 00:23

ce bine mai arata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficatei pane