File de rechin la cuptor

de violette in Peste, 4 Feb 2010 | 17221 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg . file de rechin
  •  2 catei de usturoi
  • 1/2 greapfruit
  • putin vin
  • o lamaie verde, sare, piper, ghimbir macinat.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de rechin la cuptor:

Fileul de rechin se codimenteaza cu sare, piper si ghimbir se adauga sucul de la o jumatate de lamaie si se lasa la macerat aprox.20 min.

Intr-o tigaie se pune la incins putin ulei si se caleste usturoiul taiat rondele, se adauda fileurile de rechin si se lasa putin sa se rumeneasca pe ambele parti. Se scot din tigaie, se aseaza intr-o tava, se adauga cateva felii de greapfruit, vinul si se da la cuptor pt. inca 10-15 min.

Se serveste cu garnitura de cartofi nature.

Daca ti-a placut reteta noastra "File de rechin la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

ioanageorgescu06 1

21.02.2011, 13:23

De care vin si in ce cantitate?
Merci

ioanageorgescu06 1

21.02.2011, 13:24

Inca ceva va rog, pot gati dupa aceiasi reteta si rondele de rechin?

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 15:07

ce bine ca mananci u rechinul si nu invers .

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste umplut cu legume