Floricele-aperitiv

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 31 Ian 2013 | 4344 vizualizari

 

Se pot servi langa o supa limpede de pui cu galuste . Se pot servi langa o bericica . Care langa ce doreste :)

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie placinta
  • Salam uscat cu paprika
  • Salam uscat cu piper verde
  • 1 ou
  • 50 ml lapte
  • seminte susan
  • seminte in, chimen
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Floricele-aperitiv:

Decongelati aluatul la temperatura camerei .

Intindeti foia si cu ajutorul unei forme de biscuiti decupati ,, floricele ''

Ungeti floricelele cu ou batut cu ajutorul unei pensule de silicon . Pe fiecare floricea se pune cate o felie de salam .

Cu o forma mai mica decupati capacele ce le lipiti tot cu ou batut peste felia de salam.

Se aseaza frumos intr-o tava in care ati pus hartie de copt.Ungeti floricelele cu lapte tot cu ajutorul unei pensule . Presarati semintele preferate .

Coaceti la cuptor  pana se rumenesc .

TIPS-URI

1

Se pot condimenta cu sare sau piper facultativ inainte de coacere , dar eu am considerat ca salamul folosit este suficient de picant .

Daca ti-a placut reteta noastra "Floricele-aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]