Astazi avem in meniu Foietaj cu branza - Reteta rapida pentru un desert delicios.
Din cateva ingrediente simple, poti prepara un dulce rapid si gustos. Blatul crocant se imbina placut cu umplutura fina si dulce.
Pentru Foietaj cu branza - Reteta rapida pentru un desert delicios ai nevoie de urmatoarele ingrediente: aluat foietaj, branza vaci, zahar, oua si gris.
Cum se prepara Foietaj cu branza - Reteta rapida pentru un desert delicios
Incepem cu umplutura.
Branza, zaharul, esenta de vanilie si ouale se amesteca intr-un castron, la final se adauga grisul si se incorporeaza.
Intindem prima foaie de aluat in tava cu hartie de copt, punem compozitia de branza, cealalta foaie de aluat foietaj si intepam cu furculita din loc in loc.
O punem in cuprorul preincalzit la 170 grade Celsius si coacem pentru 30-40 min.
Din seria preparatelor rapide, poti incerca si reteta de Trigoane crocante din foi de placinta cu visine, un desert super delicios sau poti opta pentru varianta sarata, cu reteta de Placinte cu carne, excelent de gustoase.
Daca doresti, poti prepara in casa Aluatul de foietaj cu care poti realiza variate preparate.