Foietaj cu magiun de prune

de Panacris in Prajituri, 4 Apr 2012 | 9033 vizualizari

 

Un dulce rapid si gustos, la indemana oricui!

 

INGREDIENTE

  • foietaj 1 pachet
  • magiun de prune
  • zahar pudra
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu magiun de prune:

Foietajul se dezgheata, atentie, nu se intinde, se lasa exact cum se dezgheata, se taie patratele.

Pe fiecare patratel se pune o lingura de magiun de prune, optional cate un miez de nuca, se pliaza ca o foaie pe jumatate. Se introduce tava in cuptorul preincins, la 250 grade cca. 10 minute apoi se reduce temperatura la 180 de grade si se lasa inca 10 minute.

Se pudreaza cand se racesc cu zahar vanilinat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu magiun de prune" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

ieri la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mini-rulouri cu gem de macese si nuci