Foietaj cu pireu de pere

de bahna_violeta in Dulciuri, 27 Aug 2012 | 4395 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pere
  • un pachet foietaj Linco
  • zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu pireu de pere:

Punem perele la fiert ,dupa ce au fiert le curatam de pielita si de cotor.

Le punem la blendar cu 3 lg zahar.T

aiem foaia de aluan in patratele, umplem fiecare patratel cu pireul de pere si facem pachetele,crestam cu un cutit deasupra si faceam asa pana le treminam pe toate.

Le punem la  cuptor pt 30 de minute .

Se pot servi calde sau reci.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu pireu de pere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]