Foietaj cu pireu de pere

de bahna_violeta in Dulciuri, 27 Aug 2012 | 4471 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pere
  • un pachet foietaj Linco
  • zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu pireu de pere:

Punem perele la fiert ,dupa ce au fiert le curatam de pielita si de cotor.

Le punem la blendar cu 3 lg zahar.T

aiem foaia de aluan in patratele, umplem fiecare patratel cu pireul de pere si facem pachetele,crestam cu un cutit deasupra si faceam asa pana le treminam pe toate.

Le punem la  cuptor pt 30 de minute .

Se pot servi calde sau reci.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu pireu de pere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]