Foietaj cu rahat

de stefy_a in Dulciuri, 16 Iul 2016 | 2650 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet foietaj
  • rahat
  • zahar pudra
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu rahat:

- se lasa la dezghetat pachetul de foietaj
- se taie bucatele mai lungi (baghete) rahatul
- cand s-a dezghetat foietajul, se taie patratele si se pune rahat pe fiecare bucata (eu am pus cate 2 bucatele de rahat, diferit colorat, pe fiecare patrat de foietaj pentru a iesi mai colorate)

- se ruleaza fiecare patratel, dand forma cornuletului

- am tapetat o tava cu hartie de copt si am asezat cornuletele

- am dat tava la cuptor, la temperatura potrivita pana ce s-au rumenit atat cat am dorit - la sfarsit se pudreaza cu zahar pudra

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu rahat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu rahat