Frigarui ardeiate

de mihaelar63 in Porc, 27 Aug 2013 | 7656 vizualizari

 

Tot gratar si iar gratar la iarba verde se mai satura si lumea , deci o dam pe frigarui .

 

INGREDIENTE

  • 2 kg carne de porc proaspata .
  • carnaciori de bere
  • slanina afumata
  • ceapa rosie
  • ardei rosu, verde si galben
  • 6 catei usturoi
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita rasa praf de ghimbir
  • 1 lingurita rasa piper negru macinat
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri sos de soia
  • 2 linguri otet balsamic
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui ardeiate:

 Portionati carnea de porc in bucati mici [cam cat doua cutii de chibrituri ] si subtiri.

 Preparati  cu  blendarul un sos din sare . ulei , boia , piper ,. sos de soia , otet balsamic si usturoi .

  Amestecati carnea de porc feliata cu amestecul de condimente si dati la rece .

  Puteti prepara carne pentru macerare si cu o seara inainte .

  Curatati legumele si le portionati cam de marimea carnii .

  Feliati la fel si slanina afumata .

  Formati frigaruile pe betisoare-tepuse  speciale de lemn .

  Intercalati carnea si carnaciorii cu ceapa si ardei .

  Incepeti si terminati cu slaninuta afumata .[ astfel tepusa nu se va arde]

  Prajiti la gratar . Serviti obligatoriu o bere sau un sprit rece .

 

TIPS-URI

1

Merge bine la acest preparat un vin rozee.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui ardeiate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura aromata cu cartofi noi si ceapa pane