Frigărui de somon cu Miez de Lapte și sos pesto

de Oana in Somon, 18 Apr 2012 | 4399 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150g Miez de Lapte (2x75g) Delaco
  • 300 gr de somon fără piele și oase.
  • Ulei de măsline extravirgin
  • Frunze proaspete de busuioc
  • Sare și piper
  • Pentru sosul pesto :
  • 2 căței de usturoi
  • 1 lingură de semințe de pin
  • 7 frunze de busuioc proaspăt
  • 2 linguri ulei de măsline
  • sare și piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigărui de somon cu Miez de Lapte și sos pesto:

Pentru sosul pesto se amestecă usturoiul zdrobit, cu semințele și cu frunzele de busuioc, sare și piper, se adaugă uleiul de măsline și se amestecă până când devine omogen.

Se taie somonul și brânza Miez de Lapte în bucățele medii, se condimentează somonul, se introduc pe frigărui alternativ cu frunzele de busuioc și se frig pe toate părțile.

Frigăruile cu somon și brânză se servesc cu sos pesto și salată.

reteta advertorial Delaco

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigărui de somon cu Miez de Lapte și sos pesto" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Somon la cuptor cu garnitura de spanac