Frigarui picante de pui

de -Licurici- in Pui, 28 Iun 2017 | 3245 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g muschiulet de pui
  • 1 ardei rosu
  • 4 cepe
  • 1 plic Condiment lichid picant pentru marinare Vegeta
  • bete pentru frigarui
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui picante de pui:

Plicul cu condimentul lichid se agita bine, apoi se toarna peste muschiuletul de pui.

Carnea se lasa la marinat in frigider, 30 min.

Intre timp, se pregatesc legumele.

Ceapa se taie in 4, iar ardeiul se taie in cubulete mai mari.

Se aleg cateva bete pentru frigarui, se ung cu ulei, apoi se pun pe rand: carne, ceapa, carne, ardei, etc.

Se pregatesc intr-o tigaie grill, unsa cu ulei.

Frigaruile se lasa cateva minunte pe cele 4 parti, pentru a se patrunde bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui picante de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]