Friptura aromata la punga

de Dea_Dea in Mancaruri cu carne, 6 Iul 2013 | 4323 vizualizari

 

Pentru ca am avut un pui de casa , m-am gandit sa il fac la punga .

 

INGREDIENTE

  • 1 pui de casa
  • 50 ml angeli cherry
  • sare
  • piper
  • praf de usturoi
  • boia
  • boabe de coriandru
  • fenicul
  • 1 lingura ulei .
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura aromata la punga:

Puiul se spala si se transeaza.

Se condimenteaza si se lasa 20 min.

Se pune in punga, cu tot cu zeama ramasa.Se leaga si se fac gauri din loc in loc cu scobitoarea.

Se pune in tava , in care am pus uleiul.

Se da la cuptor 1 ora la foc potrivit, apoi se scoate si se taie punga  si se mai da 10 -15 min la rumenit.

 

POFTA BUNA!!

TIPS-URI

1

In tava am pus ulei pentru a nu se lipi punga .

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura aromata la punga" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

ieri la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

ieri la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu mustar, la punga