Friptura aromata la punga

de Dea_Dea in Mancaruri cu carne, 6 Iul 2013 | 4384 vizualizari

 

Pentru ca am avut un pui de casa , m-am gandit sa il fac la punga .

 

INGREDIENTE

  • 1 pui de casa
  • 50 ml angeli cherry
  • sare
  • piper
  • praf de usturoi
  • boia
  • boabe de coriandru
  • fenicul
  • 1 lingura ulei .
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura aromata la punga:

Puiul se spala si se transeaza.

Se condimenteaza si se lasa 20 min.

Se pune in punga, cu tot cu zeama ramasa.Se leaga si se fac gauri din loc in loc cu scobitoarea.

Se pune in tava , in care am pus uleiul.

Se da la cuptor 1 ora la foc potrivit, apoi se scoate si se taie punga  si se mai da 10 -15 min la rumenit.

 

POFTA BUNA!!

TIPS-URI

1

In tava am pus ulei pentru a nu se lipi punga .

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura aromata la punga" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

ieri la 20:42

Prajitura cu mere

de Caty 3

ieri la 13:55

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

pe 28.10 la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]