Friptura de porc cu ananas si cascaval

de marcela1979 in Porc, 16 Mai 2011 | 7721 vizualizari

 

Pentru iubitorii retetelor exotice.

 

INGREDIENTE

  • carne de porc 1 kg
  • ananas rondele in compot 1 cutie
  • 3 rosii
  • 150 gr cascaval feliat
  • 150 gr cascaval razuit
  • condiment pentru porc kotany
  • busuioc kotany
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu ananas si cascaval:

Carnea se feliaza si se bate cu ciocanul de carne.Se presara cu condiment pentru porc kotany si se lasa la frigider 0 jumatate de ora.Se scoate si se prajeste pe gratar sau in tigaia grill.Intr-o tava eu am pus hartie de copt,se aseaza feliile de carne prajita,se pune cascavalul felii peste,se pun rosiile felii,se presara busuioc,peste se pun rondelele de ananas scurse bine,si deasupra se pune cascaval razuit si se da la cuptor cca 0 jumatate de ora sa se gratineze.Cand e gata se mananca cu pofta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu ananas si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

ieri la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de porc cu ciuperci in sos de mustar