Friptura de porc cu ceapa.

de MoliCook in Porc, 13 Dec 2010 | 15038 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne porc
  • 5 cepe mijlocii
  • suc de rosii
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • cimbru
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu ceapa.:

Se spala carne se taie cuburi mari, si se pune la prajit, cu foile de dafin, sare, piper, cimbru. Dupa ce s-a rumenit f putin adaugam 1/2 cana apa si lasam sa scada, amestecam din cand in cand.

Intre timp tocam ceapa nu foarte marunt si o punem la calit intr-o tigaie. Cand aceasta s-a inmuiat de adauga 2-3 linguri de suc de rosii, mai lasam 5 min si luam de pe foc.

Cand apa de la carne a scazut adaugam ceapa si mai lasam pe foc 3-4 minute, si gata.

Se serveste langa mamaliguta cu telemea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu ceapa." nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]