Friptura de porc in vin

de Pasiune pentru bucatarie in Porc, 6 Mai 2011 | 6542 vizualizari

 

Pentru un pranz de duminica friptura de porc este o alegere ideala.

 

INGREDIENTE

  • 4 felii muschi de porc
  • 1 pahar vin
  • Chili
  • Piper
  • Sare
  • Busuioc
  • Rozmarin
  • Ulei de masline
  • 2 catei de usturoi zdrobiti
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc in vin:

Carnea de porc se condimenteaza si se stropeste  si se lasa intr-un castron acoperit 1-2 ore,apoi se scoate si se pune intr-o tigaie cu putin ulei. Cand este rumenita friptura de porc se adauga vinul rosu si se lasa sa se evapore.

Friptura de porc se serveste alaturi de piure de cartofi si muraturi sau gogosar.

Friptura de porc merge minunat de bine acompaniata de un pahar cu vin.

TIPS-URI

1

daca va ramane friptura de porc pe a doua zi, o puteti felia si folosi la sandvisuri

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc in vin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Portokalopita, placinta greceasca cu iaurt si portocale

de Rocsi 9

pe 01.02 la 20:48

Chec pufos cu cacao - Rețeta simplă și economică

pe 31.01 la 16:37

Bougatsa - Delicioasa plăcintă grecească cu cremă de griș

pe 31.01 la 15:01

Quesadilla cu pui și legume la tigaie - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 31.01 la 09:13

Budincă de paste cu iaurt - Savoare maximă într-o rețetă simplă

pe 30.01 la 10:50

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta clasica de snitele de porc cu ou si pesmet