Friptura de porc inabusita

de Lau in Porc, 18 Ian 2021 | 3512 vizualizari

 

"retete festive de iarna"

 

INGREDIENTE

  • 1,5 pulpa de porc
  • 4 cepe
  • 8 catei usturoi
  • 2 morcovi potriviti
  • 1 ardei rosu
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • usturoi granule
  • cimbru
  • 50 ml vin rosu
  • 300 ml apa calduta
  • 2 linguri untura
  • 2 crengute menta
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc inabusita:

Intr-un bol amestecam condimentele cu vinul, crestam carnea de porc si condimentam cu amestecul de condimente.

Intr-o oala am adaugat morocovul curatat,spalat si taiat felii,ardeiul tocat marunt,adaugam carnea,apa,ceapa taiata in 4,untura,menta si acoperim cu un capac.

Eu am facut deasupra la plita(soba)3 ore,iar in ultimele 30 min am copt fara capac.

Putem sa facem la cuptor la 180 g cca 2 ore,trebuie verificat nivelul de lichid si completat daca este nevoie,in ultimele 30 min o lasam fara capac pentru a se rumeni.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc inabusita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de Craciun la tava