Friptura de porc la cuptor

de ana in Mancaruri cu carne, 22 Iun 2010 | 15342 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de porc
  • 50 ml vin
  • 100 ml ulei
  • 500 gr catofi
  • sare,piper,oregano
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc la cuptor:

Portionam carnea si o tragem in ulei incins.

O asezonam cu sare,piper ,oregano si asezam intr-o tava ,asezam cartofii,  turnam uleiul in care am tras carnea si vinul .Condimentam cartofii si bagam tava la cuptor .Dureaza aproximativ 1 ora pana se vor rumeni .

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]