Friptura de porc la tava

de mamaieelena in Porc, 1 Ian 2012 | 4819 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg.carne de porc(ceafa)
  • ulei 2 linguri
  • sare,piper,cimbru,boia dulce de ardei
  • vin si apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc la tava:

Am spalat bucata de carne si am tamponat-o cu hartie de bucatarie, i-am dat cu sare si restul de mirodenii si am asezat-o in tava de cuptor alaturi de rulada de curcan.

Am tinut la cuptor aproximativ o ora la 200 de grade.

Pofta buna.

TIPS-URI

1

Pentru fiecare din fripturi respectiv cea de porc si rulada de curcan am facut si sos dar am uitat sa fac fotografii...pentru curcan am facut sos de rosii cu usturoi si cea de curcan sos alb cu vin dulce, regret nespus ca n-am facut, aratau f bine

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc la tava" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc impletit cu bacon si usturoi