Friptura de porc la tigaie

de Dana Cristea - pusikmea in Porc, 19 Mar 2010 | 10036 vizualizari

 

asta este pt sotul meu care s-a saturat de dieta mea :))

 

INGREDIENTE

  • o bucata pulpa de porc
  • sare
  • piper
  • condimente pt porc
  • boia dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc la tigaie:

se spala carnea, se taie felii, se cresteaza din loc in loc, se unge cu putin ulei, se condimenteaza si se pune in tigaia de teflon, o lasama pana se rumeneste pe ambele parti, pt inceput lasam focul mic, dupa care dam putin mai mare. se serveste cu garnitura de piure sau ce doreste sufletelul vostru.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (2)

Teo 1

19.03.2010, 21:16

e frumoasa portia prezentata, tu nu ai smuls nicio frimiturica?

Dana Cristea - pusikmea 1

22.03.2010, 07:15

ms, nu teo, ma abtin cat pot, iti dai seama ce chin pt mine, trebuie sa gatesc pt 3 oameni acum, separat, inghit in sec si trec la salata mea.....niciodata in viata mea nu am avut ambitie sa tin vreo cura, dar acum ma minunez si eu cum de reusesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]