Friptura de pui cu cartofi copti

de Alexandra Burz in Pui, 17 Ian 2016 | 3522 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 ciocanele de pui
  • 500 gr cartofi
  • Sare
  • Piper cu portocale Deluxe
  • Patrunjel pt decor
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui cu cartofi copti:

  • Curatam si spalam bine ciocanelele.
  • Cartofii ii punem la copt in coaja, dupa care ii aranjam in tava cu ciocanelele.
  • Condimentam. Dam la cuptor pt 60 minute.
  • Servim calde cu diverse sosuri. Decoram cu patrunjel verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui cu cartofi copti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

la 19:27

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rasol de pastai cu carne de pui