Friptura de pui cu ciuperci si cu cartofi noi

de Sidy in Pui, 24 Iul 2010 | 5969 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui,
  • 1 conserva ciuperci taiate sau 500 g ciuperci proaspete,
  • 700 g cartofi noi,
  • 2 linguri faina,
  • 1 lingura mustar,
  • 3 linguri smintina,
  • sare,
  • piper,
  • ulei,
  • patrunjel verde
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui cu ciuperci si cu cartofi noi:

Se taie pulpele in doua si se prajesc bine in ulei, dupa ce au fost facute cu sare si piper. Pulpele se pun deoparte cind sunt gata prajite si in grasimea ramasa se pune faina si mustarul. Se amesteca bine sa nu se faca cocoloase. Se adauga smintina si putina apa , daca sosul e prea gros. Adaugam ciupercile si pulpele prajite si lasam sa dea citeva clocote.
Intre timp se curata cartofii si se fierb pe jumatate . Se scurg de apa si se calesc in un pic de ulei(unt)
Peste ei se pune patrunjelul verde, cind sunt gata.

Se servesc alaturi de carne si ciuperci...

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui cu ciuperci si cu cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Sylvia 1

24.07.2010, 12:18

Si eu ma prezint la masa excelenta mancare.

Corinuta 1

24.07.2010, 12:20

As veni si eu dar....nu cred ca mai ai

nadina73 1

24.07.2010, 19:28

se poate sa lipsesc eu de aici super 5 furcu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui bardate in bacon