FRIPTURA *TIGANEASCA*

de Zamfira in Pui, 7 Apr 2012 | 7073 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpa de pui
  • piept de pui
  • muschi file porc
  • slanina
  • cartofi
  • condimente: oregano, busuioc, piper (alb, rosu, negru), rozmarin
  • usturoi
  • vin rosu
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA FRIPTURA *TIGANEASCA*:

Spalam carnea si-o condimentam. (pieptul de pui trebuie sa fie batut; pulpele de pui - dezosate)

Calim putin carnea in ulei de masline, apoi il punem pe gratar. 

Curatam cartofii, ii spalam si taiem in cubulete. Ii asezam pe o tava, tapetata cu hartie cerata, adaugam sare si rozmarin. 

Cand cartofii sunt aproape gata, luam carnea de pe gratar, asezam feliile peste cartofi, adaugam usturoi pisat si un paharel de vin rosu. Il mai lasam 10 minute la cuptor.

Se poate servi cu sos de maioneza si hrean, mujdei, ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "FRIPTURA *TIGANEASCA*" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]