Fundite cu dulceata

de Laly in Prajituri, 8 Iul 2010 | 6803 vizualizari

 

Rapid si foarte delicios.

 

INGREDIENTE

  • un pachet aluat de foietaj
  • 1 borcan dulceata de fructe de padure
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fundite cu dulceata:

Se lasa aluatul sa se decongeleze in frigider.

Se intinde pe masa de lucru si se taie patratele potrivit de mari.

Se pune dulceata in mijlocul fiecarui patratel.

Se indoaie capetele in asa fel incat sa nu curga dulceata in tava.

Se pune hartie de copt intr-o tava de copt,apoi se pun funditele la distanta intre ele.

Se coc intai la foc iute,apoi la foc mic pana se rumenesc usor deasupra.

Se poate folosi orice dulceata avem.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fundite cu dulceata" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (21)

Laly 1

09.07.2010, 21:30

Silvioara ai pusa deoparte portia ta,deci te astept

Corinuta 1

09.07.2010, 21:44

Foarte simplu si rapid. O idee buna

Laly 1

09.07.2010, 21:45

Corina tot la fel de rapid se papa.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 ''Amorul fructelor de`o vara''

ieri la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cosulete cu dulceata de prune si nuca