Fursecuri cu cacao si ciocolata alba

de RuxyRux in Prajituri, 17 Dec 2012 | 3691 vizualizari

 

Toate fursecurile pe care le-am facut astazi impreuna cu darurile de Craciun vor zbura spre sora mea care departe fiind de casa si de noi de duce dorul si sper ca macar asa sa i-l voi mai alina putin :) Voi cei ce sunteti departe de mama, tata, surori si frati stiti ce inseamna si cat doare departarea asta mai ales de sarbatori...nu sunt cele mai frumoase fursecuri...insa va asigur ca au suflet si multa iubire in ele...:)

 

INGREDIENTE

  • 200 gr faina
  • 130 gr zahar brun ( pudra)
  • 250 gr unt
  • 50 gr cacao
  • un praf de sare
  • coaja rasa de portocala
  • vanilie
  • 2 bucati ciocolata alba pentru glazura
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu cacao si ciocolata alba:

Din ingredientele de mai sus se face un aluat. Nu se lasa la rece.

Se intinde imediat o foaie apoi se face sul si se taie fursecurile cu un cutit. Se modeleaza dreptunghiular sau patratos, sau cercuri cum dorim. Se aseaza pe tava de cuptor tapetata cu foaie de copt.

Se coc pentru aprox. 20 de minute la 180 de grade. se lasa la racit ci cu ciocolata topita pe baie de aburi de glazureaza dupa inspiratie... sunt minunate!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu cacao si ciocolata alba" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

ieri la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu banane si nuci macadamia cu glazura de portocale