Fursecuri de Craciun cu marmelada

de Cris2711 in Dulciuri, 18 Noi 2012 | 11713 vizualizari

 

Sunt preferatele mele:),nu le ornez cu glazuri si bombonele,mie imi plac asa,dar este o optiune pentru cine ii plac asa:).

 

INGREDIENTE

  • 150 gr. faina
  • 150 gr. alune macinate
  • 75 gr. zahar
  • 1 pachetel de zahar vanilat
  • 150 gr. unt
  • 1 ou
  • dulceata pentru ornat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri de Craciun cu marmelada:

Se pregateste un aluat din ingrediente.Eu le pregatesc cu mixer-ul.

Apoi il pun la frigider pentru circa 2 ore.

Dupa cele doua ore se scoate de la frigider,se intinde cu sucitorul,se fac diferite forme,dupa gustul fiecaruia,dar atentie se fac perechi ,de ex. 20 de stelute,20 de inimioare...

Se pun pe o tava acoperita cu hartie de copt sau unsa cu margarina si se adauga la cuptor,circa 10 minute la 200 ° Celsius.

Pe urma se scot si se pun la racit.

Cand s-au racit se ung tot cate doua stelute sau inimioare cu dulceata.

Se pot orna cu glazura de zahar,ciocolata,zahar pudra sau cu bombonele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri de Craciun cu marmelada" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu nuca si dulceata de caise