Fusilli de porumb cu branza

de Miha in Fusilli, 25 Ian 2010 | 5854 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g paste fusilli
  • 150 g branza de vaci
  • 2 linguri smantana
  • 2 rosii
  • 100 g cascaval
  • 50 g telemea
  • sare si piper
  • busuioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli de porumb cu branza:

Pastele se fierb in apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj.

Rosiile se decojesc si se mixeaza impreuna cu branza de vaci si smantana. Adaugam putin busuioc, sare si piper dupa gust.

Pastele fierte se scurg de apa si se amesteca cu crema de branza cu rosii. Punem totul intr-un vas termorezistent uns cu unt si acoperim cu cascavalul si telemeaua rase.

Dam la cuptor pana incepe sa se rumeneasca deasupra.

Se serveste calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli de porumb cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte Black

- 400 lei
1399.99 lei
999.99 lei

Compact Classic

- 700 lei
2899.99 lei
2199.99 lei

COMENTARII (3)

ANCA 1

25.01.2010, 20:45

clasic si bun!

Miha 1

25.01.2010, 21:28

Foarte bun! Usor de preparat si potrivit pentru cina.

Adinacarla 1

29.01.2010, 10:47

o cina pe gustul meu...felicitari

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

ieri la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]