Fusilli tricolore cu surimi

de Patricia Iordache in Fusilli, 11 Mar 2013 | 6103 vizualizari

 

Ce poate fi mai simplu decat atat?
Culoare, gust si timp scurt de preparare :)
O amica care locuieste in Italia, mi-a spus ca nu se adauga cascaval sau orice alt tip de branza la pastele cu peste. Foarte adevarat!
Eu am adaugat cascaval, pentru ca il ador! Voi procedati cum va place ;)

 

INGREDIENTE

  • - 300 gr. fusilli tricolore (au mai multa culoare);
  • - ulei de masline extravirgin;
  • - 1 ceapa medie;
  • - 3 catei de usturoi;
  • - 150 gr, surimi congelat;
  • - 50-100 gr. cascaval ras (optional);
  • - o conserva rosii in bulion (eu am pus ketch-up facut in casa);
  • - 1 lingurita rasa cimbru;
  • - sare, piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli tricolore cu surimi:

Punem apa la fiert. Cand incepe sa clocoteasca adaugam putina sare si fusilli.

Le lasam sa fiarba cat timp este indicat pe pachet (aproximativ 8-9 minute).

Decongelam surimi si ii taiem bucati potrivite (de grosimea unui deget).

Tocam ceapa si o punem la calit in putin ulei de masline. Pasam (dam la blender) rosiile si sosul din conserva si il adaugam peste ceapa calita.

Amestecam si lasam sa dea intr-un clocot. 

Presaram cimbru, sare, piper si adaugam fusilli fierte cu putin din apa in care au fiert (aproximativ 50 ml).

Amestecam bine, adaugam usturoiul pisat, surimi si oprim focul.  

Asezam fusilli pe farfurie, picuram cu putin ulei de masline, radem putin/mult cascaval deasupra, putin cimbru si papam.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli tricolore cu surimi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

ieri la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

ieri la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi

pe 16.12 la 06:26

Piept de porc la cuptor - Suculent și savuros

pe 15.12 la 11:02

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]