Galuste cu sos de ciuperci

de Ligia Bxl in Aperitive / Garnituri, 23 Dec 2010 | 5574 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr de faina
  • 500 gr de ciuperci
  • 3 cepe mari
  • 4 oua
  • 200 ml de ulei
  • 100 ml vin
  • 2 linguri de bulion
  • 1 lefatura de verdeata
  • piper
  • sare
  • delicat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Galuste cu sos de ciuperci:

Se pune faina intr-un castron iar in mijloc se face o adancitura in care se pun ouale batute cu delicatul si cca 50 ml apa.Se framanta aluatul si se modeleaza galuste cu mana unsa in ulei.Se pun la fiert in apa clocotita,usor sarata si se fierb bine.Se curata si se spala ceapa si ciupercile,apoi se taie ciupercile marunt si ceapa in felioare.Se inabusa ceapa cu uleiul si putina apa.Cand s-a calit bine se pun ciupercile si se inabusa impreuna pana se inmoaie.Se toarna bulionul diluat cu vin se adauga galustele,verdeata tocata(eu am folosit marar)sare si piper dupa gust.Se lasa sa dea in cateva clocote.Se pot servi cu smantana sau cascaval ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Galuste cu sos de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]