Gazpacho

de adrianae in Vegan / Raw vegan, 29 Mar 2011 | 7938 vizualizari

 

Aceasta este o supa spaniola care se serveste cu cuburi de gheata si bruschete.

 

INGREDIENTE

  • 800 g rosii
  • un ardei capia
  • un ardei galben gras
  • un ardei rosu gras
  • jumatate de capatana de usturoi (vreo 7 catei)
  • o ceapa rosie patrunjel verde din belsug
  • busuioc proaspat (30 gr)
  • o lingura de otet, sare
  • Reteta originala mai mentioneaza si castraveti si ardei iute, eu castraveti nu am avut, ardei iute nu am vrut sa mai pun.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gazpacho:

Se taie intai cubulete toate legumele si se mixeaza cu blenderul cu cutitase pana devin pasta. Se adauga verdeata si se mixeaza si aceasta bine in compozitia rosie. Se adauga sarea si otetul, se poate pune si piper eu ma multumesc cu aroma de usturoi, nu mai am nevoie de nimci altceva.

Se serveste cu cuburi de gheata, crutoane, bucatele de feta sau telemea. Eu ma gandesc ca merge de minune si cu paste integrale. Foarte buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gazpacho" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gazpacho - supa fara foc a spaniolilor