Am pregatit aceasta reteta de Ghiveci de legume astfel:
Se pune la calit in ulei ceapa, gogosarul si ardeii taiati cubulete marunt.
Se adauga morcovul dat pe razatoarea mare. Se lasa la calit cateva minute.
Se adauga fasolea si varza. Se lasa 10 minute sa fiarba inabusit sub capac la foc potrivit.
Adaugam cartofii taiati cubulete si turnam apa atat cat sa acopere toate legumele.
Se lasa sa fiarba pana aproape sunt fierti cartofii.
Se pun vanata, conopida si dovlecelul taiat cubulete.
Se adauga sare si vegeta.
Se lasa sa fiarba 5 minute si se adauga rosiile decojite si taiate marunt si cana de bulion.
Se pune mazarea si patrunjelul verde tocat fin.
Se adauga piper si sare daca mai este nevoie.
Se da cratita 10 minute la cuptor.
Pofta buna!
Va recomand sa preparati aceasta reteta de Ghiveci de legume.