Gnocchi cu carne de porc

de MotanLaOale in Porc, 12 Ian 2014 | 8666 vizualizari

 

Foarte rapida si foarte buna, in special acum cand se gasesc gata facuti.

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc (pulpa)
  • 500 g gnocchi
  • 3 linguri de pasta de tomate
  • 50 ml ulei
  • vegeta
  • cimbru
  • nucsoara
  • 3 cuisoare pisate
  • zahar
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gnocchi cu carne de porc:

Carnea se taie bucati potrivite si se prajeste 3-4 minute in ulei pana isi schimba culoarea.

Se pune apa si condimentele si se mai fierbe 20-25 minute.

Se pune pasta de tomate si se mai fierb 5 minute.

Daca scade apa se completeaza.

Se potriveste de sare, piper si zahar si se lasa la racit.

Gnocchi se fierb in apa cu sare 10 minute, pana se ridica la suprafata.

Se pun la scurs.

Intr-un vas termorezistent se pun 3-4 linguri de sos si punem gnocchi scursi.

Deasupra se pune restul de sos cu carne.

Se introduce in cuptor pentru 15-20 minute.

Se scoate, se lasa 2-3 minute si se poate servi.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Se pot pune si alte condimente dupa gustul fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de gnocchi cu rosii si vinete