Este vremea leurdei si daca imi place mult fac tot felul de combinatii. Foarte buni au iesit.
Gnocchi se fierb dupa indicatiile de pe ambalaj si se pun la scurs.
Leurda se curata de codite, se spala si se usuca cu un prosop.
Se pune in robot leurda cu 2 linguri ulei de masline si 3 linguri de parmezan si se mixeaza bine.
Cand devine aproape pasta se pune deoparte.
Intr-o tigaie in uleiul ramas se prajeste costita taiata fasii si carnatul taiat rondele.
Cand sunt prajite se pune pasta de leurda si rosiile in bulion maruntite.
Se fierb 8-10 minute, se adauga gnocchi fierti si se amesteca bine.
Se mai fierbe 5 minute impreuna.
Se unge o tava cu unt si se transfera amestecul in ea si se niveleaza.
Se presara cascaval ras si se introduce in cuptor 10-15 minute pana se topeste cascavalul si se rumeneste putin.
Se serveste calda.
Pofta Buna!
1
Cascavalul este optional. Este bun si fara.