Gogonele murate

de MIUTA in Muraturi, 7 Oct 2011 | 33545 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • gogonele
  • usturoi
  • marar
  • cimbru
  • hrean
  • boabe de mustar
  • boabe de piper
  • morcovi
  • ardei iuti
  • dafin
  • zahar
  • otet
  • sare de muraturi
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogonele murate:

Gogonelele se spala foarte bine.

Se aseaza in borcane cu hrean,marar,cimbru,boabe de mustar.

Se pune in fiecare borcan cate un catel de usturoi,2 foi de dafin,un ardel iute,felii de hrean si morcov.

Saramura se face din 10 l de apa,10 linguri de sare,200 ml otet,150 g zahar,foi de dafin si boabe de piper.Se fierbe pana se topeste zaharul si sarea.

Se pune fierbinte in borcane si se lasa neacoperit pana a doua zi.

A doua zi se completeaza cu apa,se capseaza borcanele si se depoziteaza in camara.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogonele murate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muratura mixta - Csalamade