Gogosari in bulion

de MIUTA in Conserve, 26 Sep 2011 | 11804 vizualizari

 

M-am inspirat din reteta lui Oana de pe bucataras.Eu am pus in loc de pasta de rosii aromatul bulion deoarece anul acesta am facut in cantitati industriale.Am mai modificat putin la condimente sa fie dupa gustul meu si a iesit ceva de vis.Sper sa va conving sa faceti si voi.

 

INGREDIENTE

  • 5 kg gogosari
  • 500 ml bulion
  • 200 ml otet
  • 300 ml ulei
  • 400 g zahar
  • sare si piper dupa gust
  • frunze de telina(4 tulpini cu frunze)
  • foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari in bulion:

Gogosari se curata de seminte,se spala si se pun la scurs.

Otetul,bulionul,uleiul,zaharul,frunzele de telina,foile de dafin se pun la fiert pe foc mic pana se dizolva zaharul.Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.

Gogosari se taie feliute si se pun si ei la fiert cca 20 minute.

Se pune compozitia fierbinte in borcanele fierbinti.Nu se dau la dunst dar se pun la cald in paturi pana a doua zi cand vor fi depozitati in camara.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in bulion" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole verde (pastai) pentru iarna