Gogosari in otet

de gaby_gabytza in Muraturi, 13 Oct 2011 | 5041 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 kg gogosari
  • 5 l apa
  • 1 l otet
  • 10 linguri zahar
  • 5 linguri sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari in otet:

Luam gogosarii, ii spalam si curatam de samburi, ii taiem in jumatate sau in bucati mai mici.

Punem 5 l apa si otetul la fiert, apoi adaugam treptat, atunci cand vedem ca apa incepe sa fiarba, zaharul si sarea si lasam sa fiarba pana cand acestea se dizolva. Adaugam gogosarii, ii oparim in aceeasi apa, ii scoatem si ii asezam in borcane. Lasam apa sa se raceasca si rasturnam peste gogasari, iar la final infiletam bine capacele.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

kamy 1

13.10.2011, 22:06

Kori 1

16.10.2011, 23:40

eu pun si miere, ies mai aromati, si ai tai arata foarte buni

Bucataras Medi 1

15.11.2011, 11:23

tare buni....................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosari umpluti cu conopida